Top 40 legújabb link > Mezőgazdaság - wyw.hu

Szponzorált linkek
Pályázatírás - Germain Gép Kft.
http://germaingep.com/portfolio/palyazatiras-teljes-lebonyolitasa/

Mezőgazdasági gép, barkácsoló gép, fémipari gép, ablakgyártó gép, borászati gép…mi csakis a prémium márkákban és az első számú színvonalban hiszünk. Ezt az is bizonyítja, hogy megrendeléseink főként meglévő ügyfeleink ajánlása alapján érkeznek. Ipari gépeink masszívak, és hosszú távon is bírják a gyűrődést. Professzionális pályázatírásban is otthon vagyunk, így levesszük a pályázás terhét a válláról. Eladná ipari gépeit? Keressen minket bizalommal, hiszen gépfelvásárlással is foglalkozunk. Várjuk honlapunkon!

Pályázatírás - Germain Gép Kft.
Erdőgépker Kft. - Erdészeti gépek
http://www.erdogep.hu/

Minőségi, megbízható és nem utolsó sorban kedvező árú kertészeti gépekre vagy erdészeti gépekre lenne szüksége? Akkor tekintse meg a ERDŐGÉPKER Vállalkozó és Kereskedő Kft. kínálatát! 2005 óta foglalkozunk ezeknek a gépeknek a forgalmazásával, valamint igény szerint telepítésével. Kínálatunkban megtalálhatók a faaprító gépek, a rönkhasító gépek, a tüzifakészítő automaták, a brikettáláshoz szükséges berendezések, a komposztáláshoz szükséges berendezések és a kazánok is. Tekintse meg weblapunkat és tudjon meg többet szolgáltatásaink részleteiről, kínálatunkról. Kérdéseivel forduljon bizalommal tapasztalt kollégáinkhoz, akik készséggel állnak az Önök szíves rendelkezésére.

Erdőgépker Kft. - Erdészeti gépek
Mezőgazdasági felhsználásra gyártott ékszíj típusok - Capribelt Kft.
http://www.capribelt.hu/termekek/ekszijak/

Fõ tevékenységünk a gumiipari termékek gyártása és forgalmazása. Mezőgazdaságban használt termékeink: hatszögletű ékszíj, klasszikus profilú burkolt ékszíj és keskeny profilú burkolt ékszíj. A mezőgazdaság és az ipar területén egyaránt használatosak, az általános felhasználások mindegyikére alkalmasak.

Mezőgazdasági felhsználásra gyártott ékszíj típusok - Capribelt Kft.
Zsombi Plast Kft. - Vízgyűjtő tartályok gyártása
http://zsombi-plast.hu/

Cégünk, a Zsombi Plast Kft. műanyag tartályok és medencék gyártásával és értékesítésével foglalkozik. Elsősorbna műanyag szennyvíztartályokat, valamint esővízgyűjtő tartályokat készítünk. Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk a műanyag hegesztés terén. Termékeinket mindig a megrendelő egyedi igényeinek megfelelően tervezzük meg és készítjük el és az egyedi formákért vagy méretekért nem számítunk fel plusz költséget. A szolgáltatásainkkal kapcsolatos bővebb információkért látogasson el weboldalunkra! Ha felkeltettük az érdeklődését, akkor kérje árajánlatunkat. Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban keressen minket elérhetőségeink bármelyikén.

Zsombi Plast Kft. - Vízgyűjtő tartályok gyártása
Öntözőrendszer.org
http://www.ontozorendszer.org/

Napjainkban a sikeres növénytermesztés szinte elképzelhetetlen professzionálisan vezérelhető öntözőrendszer nélkül, amely nemcsak rengeteg időt, de jelentős anyagi költségeket is megspórolhat a gazdáknak! Öntözőrendszereink tervezése során, kiemelt szempontként kezeljük a gazdaságos üzemeltethetőséget!

Öntözőrendszer.org
35 LE traktor | CHERY-Zoomlion
http://www.zoomliontraktor.hu/35-LE-traktor/termekleiras

A Royal-Kert Kft. által forgalmazott CHERY-ZOOMLION FR354, 35 LE traktor a modern, ergonomikus megoldásnak köszönhetően kategóriája kiemelkedő munkagépe lett. Ha olyan munkagépre van szüksége, mely mind a kommunális-, mind a mezőgazdasági munkálatok elvégzésére alkalmas, akkor válassza a 35 lőerős CHERY-Zoomlion traktort, mely fülkés és fülke nélküli kivitelben is kapható.

35 LE traktor | CHERY-Zoomlion
Oleo-mac láncfűrészek
http://www.oleomac.hu/lancfuresz/

Az Oleo-Mac, olasz prémium kategóriájú kertigépgyártó láncfűrészei és azok alkatrészei webáruházunkban. Elektromos és benzinmotoros, hobbi, félprofi és ipari kategóriájú láncfűrészek széles választéka, otthoni, intenzív vagy akár erdészeti munkákra.

Oleo-mac láncfűrészek
Kártevő riasztó webáruház - Mostvéged.hu
http://mostveged.hu/ti.termekek

A Mostvéged.hu webáruházban minden problémát jelentő állatra talál megoldást. Legyen az nyest, pocok, vakond, patkány, egér, madarak vagy rovarok, mindegyik ellen hatékony megoldást kínálunk. A termékek 100%-ban természetes anyagból készülnek, így nem veszélyeztetik az emberek egészségét.

Kártevő riasztó webáruház - Mostvéged.hu
Modern állattenyésztés tartástechnológia
http://www.stalltechnik.hu/

Cégünk tartástechnológiai felszereléseket és szervizeléseket végez. Szarvasmarha, ló, sertés tartástechnológia, etetőberendezések, trágyakezelés. Tervezés és pályázatírás. Fejlesztéseinket külföldön szerzett tapasztalatok alapján valósítjuk meg, így megfelelnek a legújabb tartástechnológiai jogszabályoknak, előírásoknak. Több száz elégedett ügyfelet tudhatunk magunk mögött, mely kitartó és lelkiismeretes munkánknak köszönhető.

Modern állattenyésztés tartástechnológia
Fűmag, gabona - Szentgyörgymag Kft
http://gyorgymag.hu/rolunk

Szentgyörgymag Kft - Mezőgazdaság, és mezőgazdasággal kapcsolatos növények forgalmazása. Fűmag és gabona növények nagykereskedelme. Vetőmag, lucerna vetőmag, és más vetőmagok forgalmazása. A mezőgazdaság fontos vetőmagjainak nagykereskedelme!

Fűmag, gabona - Szentgyörgymag Kft
Agrofil Szaktanácsadó Mérnöki Iroda
http://agrofil.hu/

Vegye igénybe az Agrofil-SzMI Kft. szolgáltatásait, hogy hatékonyan használhassa ki saját és a földje lehetőségeit. A cég talajminta vételezésével, tápanyag-utánpótlási szaktanácsadással, talajvédelmi tervek elkészítésével, valamint szántóföldi kísérletek (bemutató és fejlesztési célú) végzésével foglalkozik.

Agrofil Szaktanácsadó Mérnöki Iroda
Tagex Hungária Kft.
http://www.tagex.hu

A Tagex Hungária Kft. elsősorban a mezőgazdaság különböző szektorai, megrendelői számára forgalmaz görgősláncokat, gumilánctalpakat, vagy éppen ékszíjakat. A cég magyar, viszont német gyökerekkel rendelkezik, így precíz, pontos munkavégzés és a magas minőség egyaránt garantált.

Tagex Hungária Kft.
Agropress.hu agrár apró
http://www.agropress.hu

Ingyenes agrár apróhirdetési oldal, Első hirdetéssel együtt regisztrálhat és pár percet vesz csak igénybe, azonnal megjelenő hirdetések, kiemelési lehetőség. Utólagos szerkesztési illetve azonnali eltávolítás.

Agropress.hu agrár apró
Pfeuffer történelem a kezdetektől
http://www.agrogazda.hu/hirek/publikaciok/pfeuffer_tortenelem_a_kezdetektol

Ki nem ismerné még a Pfeuffer márkanevet? Bizonyára több helyen is találkozott már vele a mezőgazdaságban. Most bepillantást nyerhetünk, hol és miket is gyárt ez az Európa szerte méltán elismert német cég!

Pfeuffer történelem a kezdetektől
Szarvasmarha, juh, kecske tartás eszközei
http://www.ferrobull.hu/

A Ferrobull saját gyártású termékek mellett Tru-Test és Speedrite állattartási és tenyésztési termékeket kínál. Megalkottuk a szerintünk legegyszerűbben telepíthető, kezelhető és rendkívül időtálló szarvasmarha tartási, juh tenyésztési és kecske tartástechnológiai eszközöket. Minden termékünket saját gazdaságunkban is évek óta használjuk és eszerint kiforrottá és időtállóvá alakítottuk. Kínálatunk: kezelőkaloda, napelemes villanypásztor, kecskeetető, állatmérleg, oszlopverő gép, itatóvályú, etetőkocsi, itatóvályú.

Szarvasmarha, juh, kecske tartás eszközei
Salgó polcrendszerek használtan és újonnan
http://polcrendszerertekesites.hu

A cégeknek szükségük van a termékeik raktározásra és azoknak a tárolására alkalmas polcrendszerekre. Cégünk polcrendszerek és raklapokra új és használt forgalmazásával foglalkozik. Megkülönböztetünk több féle rendszert ide tartoznak az állvány rendszerek, polcrendszerek, mobilkocsis rendszerek. Vállalkozásunk nem csak új hanem használt polcokat is talál.További információkért látogasson el weboldalunkra.

Salgó polcrendszerek használtan és újonnan
Agrár bazár
http://www.agrarbazar.hu

Ingyenes agrár apróhirdetés oldal magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt, országos megjelenés. Megye és településbontás a könnyebb keresés érdekében, ár-összehasolító a megfelelő választás megkönnyítésére. Ezeken kívül is számos hasznos funkció található: komment, ajánlás, Facebook oldal, stb...

Agrár bazár
Géniusz plusz mezőgazdasági képzések
http://geniuszplusz.hu/tanfolyamok/mezogazdasagi-elemiszeripari-kepzesek

Mezőgazdasági, élelmiszeripari OKJ-s tanfolyamok, a Géniusz Plusznál: aranykalászos gazda, méhész, gombatermesztő, gombaszakellenőr.

Géniusz plusz mezőgazdasági képzések
Mezőgazdasági mérőműszerek!
http://www.agrogazda.hu/hirek/publikaciok/pfeuffer_tortenelem_a_kezdetektol

A Landasin-Agrogazda Kft. hosszú évek óta foglalkozik mezőgazdasági mérőműszerek értékesítésével! A legnagyobb német beszállító a Pfeuffer GmbH, mely garancia a minőségre!

Mezőgazdasági mérőműszerek!
Agri-Pellet Kft. (takarmány pellet)
http://takarmanypellet.hu

Az Agri-Pellet Kft. évtizedes tapasztalattal a háta mögött gyárt és értékesít pellettermékeket: agripellet tüzelőanyagot és takarmány pelletet. Ehhez a tevékenységhez szorosan kapcsolódva forgalmazza a lengyel SAS és az olasz CTP biomassza kazánjait, illetve ezekkel a kazánokkal végez hőszolgáltatást. Pelletgyártási tapasztalatait felhasználva tervez, értékesít és beüzemel pelletgyártó sorokat.

Agri-Pellet Kft. (takarmány pellet)
Komposztálás, minőségi komposzt | Kontakt-R. Kft.
http://www.komposztalo.hu

Milyen előnyökkel jár a komposztálás? Kevesebb lesz a szemét és olcsóbb a kezelése. A talaj minőségét a komposzttal rendkívüli mértékben javíthatja. A keletkezett komposztanyag fokozza a talaj aktivitását. A kertben történő komposztálás egyre elterjedtebb, és ha komposztálunk, tegyük azt stílusosan! Ismerje meg kiváló minőségű komposztálóinkat.

Komposztálás, minőségi komposzt | Kontakt-R. Kft.
Szilikon tömlő vásárlás a neten
http://webshop.moltech.hu/SZILIKONTO/Szilikontomlok...

Kiváló minőségű szilikon tömlők, óriási választékban kaphatóak a Moltech webáruházában.

Szilikon tömlő vásárlás a neten
Gördülő és egyéb csapágy
http://www.bearings.hu/termekek/csapagy

A Bearings rengeteg fajta csapágyat kínál az érdeklődők számára. Webáruházukban kedvező áron megvásárolhatóak a termékek. Akár egyedi igények szerint is be tudnak szerezni különleges csapágyakat.

Gördülő és egyéb csapágy
Horváth Farm Kft. - őszi búza vetőmag
http://www.horvathvetomag.hu/kalaszos-oszi-buza-vetomag.html

Vállalatunk fő profilja tritikálé és őszi búza vetőmag, valamint vetőburgonya előállítása, de kukorica, olajos napraforgó és téli alma is található kínálatunkban. Küldetésünk, hogy kiváló minőségű árut biztosítsunk megrendelőinknek sokéves tapasztalatunkkal és szakértelmünkkel, még extrém időjárási körülmények között is. Kiválóan ellenálló őszi búza vetőmag fajtákat kínálunk, melyeknek előállítását modern technológia segítségével végezzük. Kínálatunkban megtalálhatók: Leontino, a középkorai érésidejű Mv Csárdás, a magas sikértartalmú Mv Kolompos, valamint a francia Exotic és Soleiho őszi búzák.

Horváth Farm Kft. - őszi búza vetőmag
Mérőműszerek a mezőgazdaságban - gazdauzlet.hu
http://www.gazdauzlet.hu

Mezőgazdasági mérőműszereket kínálunk a profin gazdálkodóknak. Gazda webáruházunkban már néhány tízezer forintért vásárolhatóak pH-mérők, EC-mérők, refraktométerek, amelyekkel pontosan lehet felmérni a talaj állapotát, a termés cukortartalmát, savtartalmát, precízen lehet beállítani a tápoldatok koncentrációját, kiválasztani a szüret, szedés időpontját stb.

Mérőműszerek a mezőgazdaságban - gazdauzlet.hu
Farmnapló - Mezőgazdasági információk
http://www.farmnaplo.hu/

Rendeletek, határidők, pályázati lehetőségek, rendszeresen frissülő agrárgazdasági információk egy helyen, a termelőknek.

Farmnapló - Mezőgazdasági információk
Hajdu Infrastruktúra - kiadó raktár
http://www.hajduiparipark.hu/content/hu/kiado-raktar.html

A Hajdu Ipari Park ideális környezetet biztosít ipari létesítmények üzemeltetéséhez. Földrajzi elhelyezkedése előnyös, autóval és tömegközlekedési eszközökkel (vonat, autóbusz) egyaránt könnyen megközelíthető, valamint ideális, erdős környezetben található, mely védett II. minősítéssel rendelkezik. A vállalat jelentős földterülettel, ezen belül ipari területnek minősített telkekkel rendelkezik, melyek bérlésére és megvásárlására és különféle szolgáltatások igénybevételére is lehetőség van.

Hajdu Infrastruktúra - kiadó raktár
Székely Dénes kárszakértő
http://mgbiztositas.hu

Székely Dénes kárszakértő a mezőgazdaság legkülönbözőbb területein nyújt kiemelkedő segítséget.

Székely Dénes kárszakértő
Raiffeisen-Agro
http://www.raiffeisen-agro.hu/novenyvedo_szer_uzletag

A Raiffeisen-Agro Magyarország Kft. szántóföldi és kertészeti kultúrák széles köréhez biztosít Partnerei számára növényvédő szereket. A forgalomba hozott termékek legnagyobb részét saját - a lehetőségekhez mérten az aktualitások, várható védekezések figyelembe vételével felépített - készletünkről tudjuk Partnereinknek biztosítani.

Raiffeisen-Agro
Raiffeisen-Agro Vetőmag, növényvédő szer, műtrágya, gázolaj, termény
http://www.raiffeisen-agro.hu/termeny_uzletag

A Raiffeisen-Agro Magyarország Kft. a magyar mezőgazdaság kis-, közép- és nagy termelőit illetve vállalkozásait szolgálja ki az agráriparhoz kapcsolódó termékekkel.Partnereink a gazdálkodáshoz szükséges valamennyi szolgáltatást megtalálhatják nálunk: input anyag, gázolaj, szaktanácsadás, finanszírozás, tárolás-tároltatás, termény felvásárlás.Partnereink elképzeléseit és az adottságokat figyelembe véve kollégáink segítenek a megfelelő vetőmagot, növényvédő szert, műtrágyát kiválasztani, illetve a termelés gázolaj szükségletére is tudnak ajánlatot adni. A termés betakarítását követően lehetőség van a tartozás kompenzációval történő rendezésére.

Raiffeisen-Agro Vetőmag, növényvédő szer, műtrágya, gázolaj, termény
Dexion Salgó polcos állványrendszer
http://salgopolc.info.hu

Cégünk fő profilja a csavaros és csavarmentes Salgó polcok, illetve összeállítható hagyományos Dexion Salgó polcos állványrendszerek forgalmazása raktári készletről igény szerint. Társaságunk által forgalmazott csavarmentesen kapcsolható Salgó polcrendszer az innováció terméke. Minden olyan helyen használható, ahol cél a gyors Salgó polc telepítés és a költséghatékony szerelési díj. A keretek magassága és szélessége ügyfeleink kérésére szabadon tervezhető. A magassági korlátot kizárólag a helyiségek kialakítása határozza meg. Ajánljuk irodáknak, ipari raktáraknak, pénzintézeteknek, irattárak, könyvtáraknak, de akár háztartási használatra is tökéletesen alkalmas.

Dexion Salgó polcos állványrendszer
Gördíthető polcos állványrendszer
http://www.raktech.hu/gorditheto-allvanyok.html

Korunk elvárásainak megfelelő raktári polcrendszerek választékát kínáljuk kis és nagy felhasználók részére. A gördíthető polcos állványrendszer az irattárolás innovációja. Nagy mennyiségű iratanyag, apró alkatrész elhelyezésére szolgál. Elemei a nagy teherbírású alvázak, és a mozgatni kívánt polcos állványrendszer.

Gördíthető polcos állványrendszer
Vadriasztó vegyszerek
http://vadriasztobolt.hu/termek-kategoria/vadriaszto-szer/

Mint minden természeti élőlénynek, a vadnak is megvan az életvitele, ami gyakran az általa használt területeken károkat okoz, akár a vadban, akár a földterületen. A védekezésre ma már azonban számos módszer, lehetőség adott. Vadriasztó webáruházunkban elektronikus vadriasztókat, vadriasztó spray-ket és vegyszereket talál, melyek segítenek elriasztani, illetve távol tartani a károkat okozó nagyvadakat (vaddisznónak, gímszarvasokat, őzeket) és apróvadakat (fácánokat, nyesteket, nyulakat, rókákat).

Vadriasztó vegyszerek
Fa táblás kerítések
http://www.deszkakerites.hu/fa_tablas_kerites.html

Deszka kerítés webáruházunkban fa kerítések, fa kapuk, fa átlátásgátlók, fa kerti kiegészítők, fa padlók és fa karámok széles választékát találja.

Fa táblás kerítések
Promanure Farmtechnika
http://www.promanure.hu/

Cégünk öntözéstechnikai berendezések, szivattyúk, trágya és istállótechnikai eszközök kereskedelmével foglalkozik. Látogasson el oldalunkra, tekintse meg kínálatunk!

Promanure Farmtechnika
Vadkárelhárítás
http://vaddisznohajtas.hu/vadkarelharitas/

Ha az Ön földjein is komoly problémát jelentenek a vadak, keressen fel telefonon! A vadkárelhárítással rengeteg idegeskedéstől és sok fölösleges munkaórától szabadul meg, ráadásul több pénz marad a zsebében. Módszerünk vadállomány- és erdőbarát, mely nem zavarja a környékbeli erdőség vadállományának nyugalmát, sem a vadásztársaságok tevékenységét. Kutyáinkat ugyanis GPS nyomkövetővel látjuk el, így még azelőtt megtaláljuk és visszahozzuk őket, mielőtt a kukoricásból a szomszédos erdőbe menekülő vadat üldözve megzavarnák az erdő élővilágának nyugalmát.

Vadkárelhárítás
Pénztárcabarát csapágy kiszállítás
http://www.lodixtrade.hu/webaruhaz-kategoria-Domboru-palastu-kupos-golyos-cs ...

Sok csapágyat használ kisipari keretek közt? Válassza a Lodix Trade KFT-t! Csapágy kereső és kerékcsapágy kereső alkalmazásunkkal még könnyebb a választás! Termékek: csapágy, ékszíj, szimering, karmantyú, prolehúzó, csavar, seeger, sasszeg, ragasztó, tömítés, MTZ alaktrészek.... A webáruházban széles termékpaletta áll a vevők igényeinek kielégítése érdekében. Ha nem találja az önnek megfelelő terméket szintén ne várjon tovább, értesítsen minket telefonon, faxon, emailben, skypeon, hogy mi keressük meg Ön helyett.

Pénztárcabarát csapágy kiszállítás
Kerti műanyag áruk webáruháza
http://www.bandyplastics.hu

Látogasson el webáruházunkba, ahol mindent megtalálhat, amire kertjében, háza körül szüksége lehet, hogy növényeinek megfelelő helyet találjon. Kínálatában virágcserepek, virág ládák, ültető cserepek, öntöző kannák találhatóak. Az áruház a háztartáshoz szükséges műanyag termékek széles választékával is rendelkezik.

Kerti műanyag áruk webáruháza
Recomp Agro | komposzt, lápföld, tőzeg
http://www.recompagro.hu/Termekek

A RECOMP AGRO Talajjavító termékcsalád tagjai közül az RA1 komposzt előállítása komposztálási technológiával történik szennyvíziszapokból és növényi hulladékokból, míg a másik három termék bányászott alapanyagból készül. Az eddigi kedvező tapasztalatok alapján a RECOMP AGRO talajjavító termékeket termőföldként történő felhasználásra, illetve különböző összetételű talajok termőképességének javítására ajánljuk, elsősorban kertészetek és különböző növénykultúrák termesztői számára, a hatékony talaj előkészítés és a növények termésátlagának fokozása céljából. Az organikus és hagyományos gazdálkodásban egyaránt eredményesen alkalmazható RECOMP AGRO talajjavító termékek legfőbb közös jellemzői hatásos összetételük, földszerű megjelenésük, nagyüzemi felhasználhatóságuk és nem utolsó sorban rendkívül kedvező áraik.

Recomp Agro | komposzt, lápföld, tőzeg
Ipari redőnykapu
http://www.websopron.hu/redonykapu

Az Alarm & Automatic System Kft. által forgalmazott német Teckentrup redőnykapuk a pontos és precíz gyártás és a kifogástalan minőségű alapanyagok révén masszív felépítésűek. A Teckentrup redőnykapu a nagy tereknél is kitűnő megoldás, ugyanis nem okoz neki problémát a 8 méteres magasság vagy a 11 méteres szélesség sem, ezen kívül egyedi igények szerint testre is szabható, hogy mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbbet. A redőnykapu éppúgy alkalmazható gyárakban és üzemekben, ahogy teremgarázsokban, szervizekben vagy akár üzleteknél is kitűnően helytáll.

Ipari redőnykapu
Hirdetések
Oldal leírása
mezogazdasag.wyw.hu: Mezőgazdaság katalógus. Mezőgazdasági portálok, szervezetek. Agrár fórumok, agrárkamarák, kistermelők, őstermelők, gépek. Állattenyésztés, biotermesztés, növénytermesztés. Raktározás, vetőmag, könyv.
Gyűjteményünkben 638 válogatott mezőgazdaság témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 638 | Várakozó linkek: 13 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 68942