Top 40 legújabb link > Mezőgazdaság - wyw.hu

Szponzorált linkek
Nagy teherbírású rönkhasító gépek
https://www.atraktor.hu/termekeink/ronkhasito

Cégünk, az ATRAKTOR Hungária Kft. prémium kategóriás munkagépek forgalmazásával, karbantartásával és szervizével foglalkozik. Ágaprítók, szárzúzók, talajmarók, rönkhasítók, seprőgépek - felhasználóbarát és tetszetős kivitelben, megfizethető áron. Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken.

Nagy teherbírású rönkhasító gépek
Mezőgazdasági pályázatok
https://palyazatmenedzser.hu/cimke/mezogazdasagi-palyazatok/

Mezőgazdasági támogatások, agrár pályázatok Magyarország legnagyobb pályázatfigyelő oldalán. A PályázatMenedzser.hu tematikus pályázatfigyelő magánszemélyeknek, vállalkozásoknak, civil szervezeteknek, intézményeknek és önkormányzatoknak.

Mezőgazdasági pályázatok
Új és használt márkás targoncák
http://www.tws.hu/hasznalt-targoncak

Cégünk új és használt anyagmozgató gépek, targoncák, és alkatrészeik értékesítésével és bérbeadásával foglalkozik. Emellett professzionális, magas műszaki színvonalú targonca szerviz szolgáltatással is rendelkezésére állunk budapesti szervizközpontunkban. Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken.

Új és használt márkás targoncák
Raktár, ipari telek, csarnok eladó
http://raktarbank.hu/

Gyűjteményünkben néhány kattintással megtalálhatja vállalkozása új telephelyét, legyen az raktár, telek, csarnok, műhely, vagy akár irodahelyiség. Eladó és kiadó raktárakat kínálunk vidéken és Budapest minden kerületében, nézzen körül és találja meg vállalkozása profiljához leginkább illőt.

Raktár, ipari telek, csarnok eladó
Agrarvidek.hu: Mezőgazdasági híroldal
https://agrarvidek.hu/

Az Agrarvidek.hu mezőgazdasági híroldalon mezőgazdasággal és élelmiszeriparral kapcsolatos friss híreket olvashatsz, hatásvadász, kattintásvadász címek nélkül. Ha érdekelnek ezek a témák, látogass el honlapunkra!

Agrarvidek.hu: Mezőgazdasági híroldal
Termékeink borászati technológia szerint
https://borkezeles.hu/boraszati-webshop/kategoriak

Must- és cefrekezelő anyagok, borászati tanninok, savtompító szerek, szűrőlapok – megannyi borászati technológia szerint kategorizált kezelési módszer, amihez remek kellékeket talál webshopunkon. Ha még csak barátkozik a borkészítéssel, de akkor is, ha már professzionális szinten űzi, nálunk beszerezheti a alapkellékeket és a többi hasznos kiegészítőt. Borászati technológiákról oldalunkon bővebben is olvashat, ugyanakkor laborunk széles körű borászati méréseket is kínál. Lépjen velünk kapcsolatba!

Termékeink borászati technológia szerint
Öntözőrendszer kivitelezés
https://kertmenedzser.hu/

Teljes kertépítéssel és öntözőrendszerek komplett, szakszerű kivitelezésével foglalkozunk már több mint 10 éve. Munkáinkra nagyon igényesek vagyunk, kezünk közül csak olyan kertet adunk ki amit mi is elfogadnánk. Ha fontos számodra az egyediség és az hogy személyre szóló és hosszútávon is fenntartható jó minőségű kerted legyen akkor mi vagyunk a jó választás. Öntözőrendszerekre 3 év írásos garanciát adunk!

Öntözőrendszer kivitelezés
Mezőgazdasági fólia többféle kivitelben
http://www.bmp.hu/mezogazdasagi-foliak

Erős és ellenálló anyagból készült mezőgazdasági fóliák és takarófóliák a BMP Webáruházban. Termékeinket többféle méretben áruljuk, akár mezőgazdasági céllal, akár egyéb céllal vásárolja cégének vagy magánszemélynek. Gyors és korrekt kiszolgálás online, kérdés esetén hívjon bátran vagy vegye fel velünk kapcsolatot online. Böngéssze át webshopunkat!

Mezőgazdasági fólia többféle kivitelben
Sokoldalú Oleo Mac permetezők
http://garden24.hu/oleo-mac-permetezo

Minőségi Oleo-Mac és Riwall fűnyíróinkkal könnyedén rendben tarthatja portáját. A kert- és gyepgondozás talán még sosem volt ennyire egyszerű. Ismerje meg felhozatalunkat, és szerezze be azt az önjárós vagy tologatós modellt, ami megfelel elvárásainak! Egyéb ház körüli teendőiben is támogatjuk: Scheppach rönkhasítóinkat tűzifaaprításhoz, Scheppach kompresszorainkat pedig autómosáshoz, műhelymunkákhoz ajánljuk. Mielőtt leadná rendelését a szükséges berendezésekre, szerszámokra, nézze meg Oleo-Mac permetezőinket is!

Sokoldalú Oleo Mac permetezők
Mezőgazdasági gépek, alkatrészek
https://agroszaki.hu/munkagep

Mezőgazdasági gépek és kiegészítők óriási választékával várja az Agro-Szaki Webáruház: Az Mtz alkatrészektől kezdve a Grammer üléseken át a homlokrakodókig mindent megtalál nálunk, méghozzá rendkívül kedvező áron. Nemcsak tartozékokból várjuk gazdag kínálattal – hidraulika olajat, lánckenő olajat, fóliákat és munkavédelmi eszközöket is rendelhet.

Mezőgazdasági gépek, alkatrészek
Gabona nedvességmérő módszerek
http://www.gabona-nedvessegmero.hu/nyitolap.html

Az egészszemes gabona nedvességmérők a fizikailag kötött gabona nedvességet mérik leginkább, a darálós gabona nedvességmérők pedig a roncsolás miatt a teljes-, valódi gabona nedvességtartalmat. A víz fizikai kapcsolódásánál a kötés főként a magok külső részein alakul ki. A fizikailag kötött nedvesség kapcsolódik leggyengébben az anyaghoz, erre van elsődleges hatással a természetes-, vagy mesterséges szárítás. Látogasson el weboldalunkra és tudja meg Ön is milyen tényezők befolyásolhatják a gabonák nedvességtartalmát!

Gabona nedvességmérő módszerek
LD-agro - GPS területmérők
http://hu.ldagro.com/termekkatalogus/gps-es-teruletmerok/

Minden gazdaságnak hasznára válik, ha GPS területmérő készüléket használ, hiszen a területek határának ismerete rendkívül lényeges tényező a mezőgazdaságban. Gondot okozhat például: a földalapú támogatáshoz a területnagyság pontos meghatározása, vagy ha a traktoros ismeretlen területen dolgozik, végez bérmunkát ás véletlenül beleszánt a mellettük helyezkedő gazda területébe. A területek és részterületek pontos felmérését a szabálytalan alakú táblák meghatározását az LD-Agro területmérő GPS készülék precízen elvégzi és az ebből készült adatokat el lehet raktározni, vagy kinyomtatni és dokumentálni. Így a gazdáknak bizonyíték lesz a kezükben területeik pontos határairól és ezzel megszüntethetők lesznek az ebből adódó konfliktusok.

LD-agro - GPS területmérők
agrogazda.hu
http://www.agrogazda.hu/

Az Agrogazda.hu mérőműszerek Kft. agrárelektronikai mérőműszerek értékesítésével foglalkozik. Termékpalettánkat úgy igyekeztünk kialakítani, hogy a néhány száz hektáros vállalkozástól a több ezer hektáros gazdaságok számára egyaránt használható, modern, a termelés színvonalát és gazdaságosságot egyformán javító eszközökkel álljunk rendelkezésre.

agrogazda.hu
Antonio Carraro traktorok
http://Carrarotraktor.hu

A neves olasz traktorgyár az esztétikus traktorait 26-100 lóerőig terjedő teljesítménykategóriában gyártja. A speciális megfordítható kormány- ülésrendszerű gépeket a szőlő és gyümölcsültetvények, kertészetek önkormányzatok és sportpályák számára ajánlják. Széleskörűen opciózhatóak, kompakt méretükhöz képest kifejezetten nagyteljesítményűek ezek a traktorok. A gépek ergnomommiai tervezésére is hangsúlyt helyezőgyártó Magyarországon a hivatalos márkeképviseletet az Agrolánc Kft. látja el, már közel 30 éve.

Antonio Carraro traktorok
Seprőgépek - Batony-metall.hu
http://www.batony-metall.hu/seprogepek-ipari-takaritogepek/

Minőségi ipari takarítógépek, seprőgépek rengeteg féle típusban kaphatók, többféle takarítási feladatra használhatók. A kis traktoroktól kezdve, targoncákon és kommunális járműveken keresztül a több tíz tonnás tehergépkocsikra, valamint rakodógépekre egyaránt felszerelhetők! Nagyobb területek, közutak és repülőterek, parkolók ideális takarító berendezései! Gépeinkhez folyamatos alkatrészellátást és szerviz lehetőséget biztosítunk!

Seprőgépek - Batony-metall.hu
Miért válassza a TOPTEX kazaltakarót?
http://www.kazaltakaro.hu/

A TOPTEX kazaltakaró védelmet nyújt a szálastakarmánynak, biomasszának, faaprítéknak, szalmabálnak és szénakazalnak. Kiváló minőségű takaróponyvaként akár 5-8 éven át használható! A kazaltakaró nélkülözhetetlen az állattartásban az almozás szempontjából, és a gabona megóvásában.

Miért válassza a TOPTEX kazaltakarót?
Emelőgépek javítása, szervizelése.
http://www.jumplift.hu/gepvizsgalat/

Emelőgépek, teherjárművek, targoncák javítása, alkatrész ellátása, teljes körű garanciális szervizelése az ország egész területén. Azonban cégünk nem csak a fent felsorolt szolgáltatásokkal foglalkozik. Bármilyen mezőgazdaságban használatos emelőgép vagy teherjármű bérbeadását és értékesítését is vállalja.

Emelőgépek javítása, szervizelése.
Gabona takarmány és termény tisztítás
http://www.villtraverz.hu/index.php/szolgaltatasaink/termeny-gabona-tisztito ...

Takarmány és termény tisztító rendszerek karbantartása az ország egész területén 24 órás ügyelettel. Cégünk 30 éves múlttal rendelkezik a mezőgazdasági szférában így ez egyben garanciát is jelent meglévő és új ügyfeleinknek.

Gabona takarmány és termény tisztítás
Globál autóház Kft.
https://www.munkagep.eu/

Munkagépre lenne szüksége? Nézze meg a kínálatot a Globál autóház Kft.-nél. Használt építőipari, mezőgazdasági és haszongépjárművek kereskedelme. Folyamatosan bővülő árukészlettel várjuk meglévő és leendő vásárlóinkat.

Globál autóház Kft.
Pályázatírás - Germain Gép Kft.
http://germaingep.com/portfolio/palyazatiras-teljes-lebonyolitasa/

Mezőgazdasági gép, barkácsoló gép, fémipari gép, ablakgyártó gép, borászati gép…mi csakis a prémium márkákban és az első számú színvonalban hiszünk. Ezt az is bizonyítja, hogy megrendeléseink főként meglévő ügyfeleink ajánlása alapján érkeznek. Ipari gépeink masszívak, és hosszú távon is bírják a gyűrődést. Professzionális pályázatírásban is otthon vagyunk, így levesszük a pályázás terhét a válláról. Eladná ipari gépeit? Keressen minket bizalommal, hiszen gépfelvásárlással is foglalkozunk. Várjuk honlapunkon!

Pályázatírás - Germain Gép Kft.
Erdőgépker Kft. - Erdészeti gépek
http://www.erdogep.hu/

Minőségi, megbízható és nem utolsó sorban kedvező árú kertészeti gépekre vagy erdészeti gépekre lenne szüksége? Akkor tekintse meg a ERDŐGÉPKER Vállalkozó és Kereskedő Kft. kínálatát! 2005 óta foglalkozunk ezeknek a gépeknek a forgalmazásával, valamint igény szerint telepítésével. Kínálatunkban megtalálhatók a faaprító gépek, a rönkhasító gépek, a tüzifakészítő automaták, a brikettáláshoz szükséges berendezések, a komposztáláshoz szükséges berendezések és a kazánok is. Tekintse meg weblapunkat és tudjon meg többet szolgáltatásaink részleteiről, kínálatunkról. Kérdéseivel forduljon bizalommal tapasztalt kollégáinkhoz, akik készséggel állnak az Önök szíves rendelkezésére.

Erdőgépker Kft. - Erdészeti gépek
Mezőgazdasági felhsználásra gyártott ékszíj típusok - Capribelt Kft.
http://www.capribelt.hu/termekek/ekszijak/

Fõ tevékenységünk a gumiipari termékek gyártása és forgalmazása. Mezőgazdaságban használt termékeink: hatszögletű ékszíj, klasszikus profilú burkolt ékszíj és keskeny profilú burkolt ékszíj. A mezőgazdaság és az ipar területén egyaránt használatosak, az általános felhasználások mindegyikére alkalmasak.

Mezőgazdasági felhsználásra gyártott ékszíj típusok - Capribelt Kft.
Zsombi Plast Kft. - Vízgyűjtő tartályok gyártása
http://zsombi-plast.hu/

Cégünk, a Zsombi Plast Kft. műanyag tartályok és medencék gyártásával és értékesítésével foglalkozik. Elsősorbna műanyag szennyvíztartályokat, valamint esővízgyűjtő tartályokat készítünk. Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk a műanyag hegesztés terén. Termékeinket mindig a megrendelő egyedi igényeinek megfelelően tervezzük meg és készítjük el és az egyedi formákért vagy méretekért nem számítunk fel plusz költséget. A szolgáltatásainkkal kapcsolatos bővebb információkért látogasson el weboldalunkra! Ha felkeltettük az érdeklődését, akkor kérje árajánlatunkat. Felmerülő kérdéseivel kapcsolatban keressen minket elérhetőségeink bármelyikén.

Zsombi Plast Kft. - Vízgyűjtő tartályok gyártása
Öntözőrendszer.org
http://www.ontozorendszer.org/

Napjainkban a sikeres növénytermesztés szinte elképzelhetetlen professzionálisan vezérelhető öntözőrendszer nélkül, amely nemcsak rengeteg időt, de jelentős anyagi költségeket is megspórolhat a gazdáknak! Öntözőrendszereink tervezése során, kiemelt szempontként kezeljük a gazdaságos üzemeltethetőséget!

Öntözőrendszer.org
35 LE traktor | CHERY-Zoomlion
http://www.zoomliontraktor.hu/35-LE-traktor/termekleiras

A Royal-Kert Kft. által forgalmazott CHERY-ZOOMLION FR354, 35 LE traktor a modern, ergonomikus megoldásnak köszönhetően kategóriája kiemelkedő munkagépe lett. Ha olyan munkagépre van szüksége, mely mind a kommunális-, mind a mezőgazdasági munkálatok elvégzésére alkalmas, akkor válassza a 35 lőerős CHERY-Zoomlion traktort, mely fülkés és fülke nélküli kivitelben is kapható.

35 LE traktor | CHERY-Zoomlion
Oleo-mac láncfűrészek
http://www.oleomac.hu/lancfuresz/

Az Oleo-Mac, olasz prémium kategóriájú kertigépgyártó láncfűrészei és azok alkatrészei webáruházunkban. Elektromos és benzinmotoros, hobbi, félprofi és ipari kategóriájú láncfűrészek széles választéka, otthoni, intenzív vagy akár erdészeti munkákra.

Oleo-mac láncfűrészek
Kártevő riasztó webáruház - Mostvéged.hu
http://mostveged.hu/ti.termekek

A Mostvéged.hu webáruházban minden problémát jelentő állatra talál megoldást. Legyen az nyest, pocok, vakond, patkány, egér, madarak vagy rovarok, mindegyik ellen hatékony megoldást kínálunk. A termékek 100%-ban természetes anyagból készülnek, így nem veszélyeztetik az emberek egészségét.

Kártevő riasztó webáruház - Mostvéged.hu
Modern állattenyésztés tartástechnológia
http://www.stalltechnik.hu/

Cégünk tartástechnológiai felszereléseket és szervizeléseket végez. Szarvasmarha, ló, sertés tartástechnológia, etetőberendezések, trágyakezelés. Tervezés és pályázatírás. Fejlesztéseinket külföldön szerzett tapasztalatok alapján valósítjuk meg, így megfelelnek a legújabb tartástechnológiai jogszabályoknak, előírásoknak. Több száz elégedett ügyfelet tudhatunk magunk mögött, mely kitartó és lelkiismeretes munkánknak köszönhető.

Modern állattenyésztés tartástechnológia
Fűmag, gabona - Szentgyörgymag Kft
http://gyorgymag.hu/rolunk

Szentgyörgymag Kft - Mezőgazdaság, és mezőgazdasággal kapcsolatos növények forgalmazása. Fűmag és gabona növények nagykereskedelme. Vetőmag, lucerna vetőmag, és más vetőmagok forgalmazása. A mezőgazdaság fontos vetőmagjainak nagykereskedelme!

Fűmag, gabona - Szentgyörgymag Kft
Agrofil Szaktanácsadó Mérnöki Iroda
http://agrofil.hu/

Vegye igénybe az Agrofil-SzMI Kft. szolgáltatásait, hogy hatékonyan használhassa ki saját és a földje lehetőségeit. A cég talajminta vételezésével, tápanyag-utánpótlási szaktanácsadással, talajvédelmi tervek elkészítésével, valamint szántóföldi kísérletek (bemutató és fejlesztési célú) végzésével foglalkozik.

Agrofil Szaktanácsadó Mérnöki Iroda
Tagex Hungária Kft.
http://www.tagex.hu

A Tagex Hungária Kft. elsősorban a mezőgazdaság különböző szektorai, megrendelői számára forgalmaz görgősláncokat, gumilánctalpakat, vagy éppen ékszíjakat. A cég magyar, viszont német gyökerekkel rendelkezik, így precíz, pontos munkavégzés és a magas minőség egyaránt garantált.

Tagex Hungária Kft.
Agropress.hu agrár apró
http://www.agropress.hu

Ingyenes agrár apróhirdetési oldal, Első hirdetéssel együtt regisztrálhat és pár percet vesz csak igénybe, azonnal megjelenő hirdetések, kiemelési lehetőség. Utólagos szerkesztési illetve azonnali eltávolítás.

Agropress.hu agrár apró
Pfeuffer történelem a kezdetektől
http://www.agrogazda.hu/hirek/publikaciok/pfeuffer_tortenelem_a_kezdetektol

Ki nem ismerné még a Pfeuffer márkanevet? Bizonyára több helyen is találkozott már vele a mezőgazdaságban. Most bepillantást nyerhetünk, hol és miket is gyárt ez az Európa szerte méltán elismert német cég!

Pfeuffer történelem a kezdetektől
Szarvasmarha, juh, kecske tartás eszközei
http://www.ferrobull.hu/

A Ferrobull saját gyártású termékek mellett Tru-Test és Speedrite állattartási és tenyésztési termékeket kínál. Megalkottuk a szerintünk legegyszerűbben telepíthető, kezelhető és rendkívül időtálló szarvasmarha tartási, juh tenyésztési és kecske tartástechnológiai eszközöket. Minden termékünket saját gazdaságunkban is évek óta használjuk és eszerint kiforrottá és időtállóvá alakítottuk. Kínálatunk: kezelőkaloda, napelemes villanypásztor, kecskeetető, állatmérleg, oszlopverő gép, itatóvályú, etetőkocsi, itatóvályú.

Szarvasmarha, juh, kecske tartás eszközei
Salgó polcrendszerek használtan és újonnan
http://polcrendszerertekesites.hu

A cégeknek szükségük van a termékeik raktározásra és azoknak a tárolására alkalmas polcrendszerekre. Cégünk polcrendszerek és raklapokra új és használt forgalmazásával foglalkozik. Megkülönböztetünk több féle rendszert ide tartoznak az állvány rendszerek, polcrendszerek, mobilkocsis rendszerek. Vállalkozásunk nem csak új hanem használt polcokat is talál.További információkért látogasson el weboldalunkra.

Salgó polcrendszerek használtan és újonnan
Agrár bazár
http://www.agrarbazar.hu

Ingyenes agrár apróhirdetés oldal magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt, országos megjelenés. Megye és településbontás a könnyebb keresés érdekében, ár-összehasolító a megfelelő választás megkönnyítésére. Ezeken kívül is számos hasznos funkció található: komment, ajánlás, Facebook oldal, stb...

Agrár bazár
Géniusz plusz mezőgazdasági képzések
http://geniuszplusz.hu/tanfolyamok/mezogazdasagi-elemiszeripari-kepzesek

Mezőgazdasági, élelmiszeripari OKJ-s tanfolyamok, a Géniusz Plusznál: aranykalászos gazda, méhész, gombatermesztő, gombaszakellenőr.

Géniusz plusz mezőgazdasági képzések
Agri-Pellet Kft. (takarmány pellet)
http://takarmanypellet.hu

Az Agri-Pellet Kft. évtizedes tapasztalattal a háta mögött gyárt és értékesít pellettermékeket: agripellet tüzelőanyagot és takarmány pelletet. Ehhez a tevékenységhez szorosan kapcsolódva forgalmazza a lengyel SAS és az olasz CTP biomassza kazánjait, illetve ezekkel a kazánokkal végez hőszolgáltatást. Pelletgyártási tapasztalatait felhasználva tervez, értékesít és beüzemel pelletgyártó sorokat.

Agri-Pellet Kft. (takarmány pellet)
Komposztálás, minőségi komposzt | Kontakt-R. Kft.
http://www.komposztalo.hu

Milyen előnyökkel jár a komposztálás? Kevesebb lesz a szemét és olcsóbb a kezelése. A talaj minőségét a komposzttal rendkívüli mértékben javíthatja. A keletkezett komposztanyag fokozza a talaj aktivitását. A kertben történő komposztálás egyre elterjedtebb, és ha komposztálunk, tegyük azt stílusosan! Ismerje meg kiváló minőségű komposztálóinkat.

Komposztálás, minőségi komposzt | Kontakt-R. Kft.
Szilikon tömlő vásárlás a neten
http://webshop.moltech.hu/SZILIKONTO/Szilikontomlok...

Kiváló minőségű szilikon tömlők, óriási választékban kaphatóak a Moltech webáruházában.

Szilikon tömlő vásárlás a neten
Hirdetések
Oldal leírása
mezogazdasag.wyw.hu: Mezőgazdaság katalógus. Mezőgazdasági portálok, szervezetek. Agrár fórumok, agrárkamarák, kistermelők, őstermelők, gépek. Állattenyésztés, biotermesztés, növénytermesztés. Raktározás, vetőmag, könyv.
Gyűjteményünkben 617 válogatott mezőgazdaság témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 617 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 68239