Takarmány, takarmányozás > Mezőgazdaság - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Takarmány, takarmányozás > 13 weboldal. Kategória leírása: Mezőgazdaság: takarmány, takarmányozás.
Szponzorált linkek
Hunor-Ker Kft. - Takarmányok
http://www.hunorker.hu/

Jelenleg broiler, baromfi, kacsa, liba, pulyka, fácán, strucc, sertés, nyúl, csincsilla, juh, ló, őz, szarvas és szarvasmarha takarmányok szerepelnek termékskálánkon.

Hunor-Ker Kft. - Takarmányok
En-Tér Kft.
http://www.en-ter.hu/

A termények tartós tárolásának eredményes és korszerű módszere a szerves savakkal történő tartósítás.

En-Tér Kft.
Ekodiár.hu - Takarmányadalék
http://www.ekodiar.hu/

Baktérium- és gombaölő hatású gyógynövények illóolajából készült, étvágyfokozó, emésztést javító, ellenálló képességet növelő állateledel és takarmányadalék.

Ekodiár.hu - Takarmányadalék
Inter-Mix Kft
http://www.intermix.hu/

Borjak és tejhasznú tehenek takarmányozása, fiatal állatok takarmányozása.

Inter-Mix Kft
Greenker 2005 Kft. - Baja
http://greenker.hu/greenker.php

Természetes adalékanyagok, savanyítók, WiMa-Mirakel speciális, kocatej analóg malactápszerek.

Greenker 2005 Kft. - Baja
Agromix - Mátészalka
http://www.szalkaitap.hu/

Terményszárító és takarmánykeverő Kft.

Agromix - Mátészalka
Primag Kft. - vetőmag forgalmazás és termény kereskedelem
http://www.primag.hu

Vetőmag forgalmazás felsőfokon, gabona kereskedelem, műtrágya forgalmazás, export - import tevékenységgel, hazai és külföldi termelők, viszonteladó vállalkozások igényeire szabott profi megoldásokkal.

Primag Kft. - vetőmag forgalmazás és termény kereskedelem
Me-Terv Kft.
http://meterv.hu/

A Me-Terv Kft. a korszerű, tudományos alapokon nyúgvó mezőgazdaság ismeretanyagával, eszközeivel, terveivel áll megrendelői rendelkezésére.

Me-Terv Kft.
Takarmányozás
http://www.agroline.hu/?q=node/55

Takarmány minden anyag, mely állati tápanyagokat tartalmaz, s e miatt etethető. Ilyenek a zöld T., széna, szalma, törek, polyva, gyökök, gumók, gyümölcsök, szemes anyagok...

Takarmányozás
Takarmánynövények
http://www.agroline.hu/?q=node/57

Régebben a T. termelése a szántóföldön nem játszott szerepet, mivel az állatok nyáron át a legelőn tartózkodtak, télen át pedig szalmán és réti szénán lettek tartva.

Takarmánynövények
Szentistváni Mg. Zrt. - Feldolgozás
http://www.szentistvanimgzrt.hu/feldolgozas.html

A stabil, hosszú távon nyereséges működés igénye a mezőgazdaságban is megköveteli a vertikális szemléletet. Mindezek alapján az agrár, sőt, az élelmiszervertikum minél több szintjén igyekszünk megvetni a lábunkat annak érdekében, hogy termékeinket minél magasabb feldolgozottsági fokon értékesíthessük. Feldolgozó tevékenységünk során az általunk, valamint az integrációnkban dolgozó társgazdaságokban megtermelt alapanyagokat dolgozzuk fel a régióban jelentkező igények alapján. Feldolgozó tevékenységünk a következőképp rétegződik: * Keveréktakarmányok előállítása * Szárított fehérjetakarmányok előállítása * Vetőmagvak előállítása * Mezőgazdasági termények szárítása, tisztítása, osztályozása, válogatása, kiszerelése

Szentistváni Mg. Zrt. - Feldolgozás
Agri-Pellet Kft. (takarmány pellet)
http://takarmanypellet.hu

Az Agri-Pellet Kft. évtizedes tapasztalattal a háta mögött gyárt és értékesít pellettermékeket: agripellet tüzelőanyagot és takarmány pelletet. Ehhez a tevékenységhez szorosan kapcsolódva forgalmazza a lengyel SAS és az olasz CTP biomassza kazánjait, illetve ezekkel a kazánokkal végez hőszolgáltatást. Pelletgyártási tapasztalatait felhasználva tervez, értékesít és beüzemel pelletgyártó sorokat.

Agri-Pellet Kft. (takarmány pellet)
Gabona takarmány és termény tisztítás
http://www.villtraverz.hu/index.php/szolgaltatasaink/termeny-gabona-tisztito ...

Takarmány és termény tisztító rendszerek karbantartása az ország egész területén 24 órás ügyelettel. Cégünk 30 éves múlttal rendelkezik a mezőgazdasági szférában így ez egyben garanciát is jelent meglévő és új ügyfeleinknek.

Gabona takarmány és termény tisztítás
Hirdetések
Oldal leírása
mezogazdasag.wyw.hu: Mezőgazdaság katalógus. Mezőgazdasági portálok, szervezetek. Agrár fórumok, agrárkamarák, kistermelők, őstermelők, gépek. Állattenyésztés, biotermesztés, növénytermesztés. Raktározás, vetőmag, könyv.
Gyűjteményünkben 617 válogatott mezőgazdaság témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 617 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 68239