Mezőgazdasági, agrár pályázat > Mezőgazdaság - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Mezőgazdasági, agrár pályázat > 8 weboldal. Kategória leírása: Pályázat, pályázati tanácsadás, tanácsadók.
Szponzorált linkek
Pályázatfigyelő
http://www.pafi.hu/

A Pályázatfigyelő a hazai társadalmi szervezetek és alapítványok, intézmények, magánszemélyek, önkormányzatok, vállalkozások számára meghirdetett pályázati kiírások gyűjteménye.

Pályázatfigyelő
Pályázat, hitel, forrás
http://forrascentrum.hu/

A Forrás Centrum Kft. sikerdíjért készíti a pályázatokat ügyfelei részére. A pályázat és hitelfigyelési szolgáltatásai igyenesen nyújtja. A referenciákat a weboldalunkon tekintheti meg.

Pályázat, hitel, forrás
Agrároldal - Pályázatok
http://www.agraroldal.hu/palyazatok.php

Ingyenes mezőgazdasági pályázatfigyelés az Agrároldal.hu-n! A pályázatfigyelést, a pályázatok bemutatását a STandard-Team Kft. szponzorálja, illetve pályázatfigyelő tanácsadói segítségével folyamatosan aktualizálja.

Agrároldal - Pályázatok
Szilberhorn.com
http://www.szilberhorn.com/

Mezőgazdasági pályázatok készítése.

Szilberhorn.com
Pályázati tanácsadás, vissza nem térítendő pénzek
http://www.palyaz.hu

Cégünk szinte az egész ország területén vállal pályázatfigyelést, pályázatírást, projektmenedzseri feladatok elvégzését, pályázati tanácsadást, megvalósíthatósági tanulmányok elkészítését, pályázati monitoringot és minden ezekkel kapcsolatos munkát. Ha Önnek valamilyen gazdasági társasága, alapítványa vagy mezőgazdasági vállalkozása van és infrastrukturális, technológiai vagy egyéb fejlesztést, beruházást tervez, amihez szeretne állami vagy EU-s támogatást is igénybe venni ne habozzon felvenni a kapcsolatot munkatársainkkal. Tanácsadó cégünk kialakítása során arra törekedtünk, hogy a gazdasági élet minden területéről legyenek szakembereink, akik a komoly szakmai tudás mellett megfelelő pályázati ismeretekkel is rendelkeznek. Megtalálható köztünk a jogász, környezettudományi- és agrármérnök valamint a nélkülözhetetlen pénzügyi szakemberek is. Így komplett szolgáltatási csomagokat tudjunk nyújtani a vállalkozói szektornak, minél több terhet levéve ezzel a vállukról.

Pályázati tanácsadás, vissza nem térítendő pénzek
Pályázatírás - Germain Gép Kft.
http://germaingep.com/portfolio/palyazatiras-teljes-lebonyolitasa/

Mezőgazdasági gép, barkácsoló gép, fémipari gép, ablakgyártó gép, borászati gép…mi csakis a prémium márkákban és az első számú színvonalban hiszünk. Ezt az is bizonyítja, hogy megrendeléseink főként meglévő ügyfeleink ajánlása alapján érkeznek. Ipari gépeink masszívak, és hosszú távon is bírják a gyűrődést. Professzionális pályázatírásban is otthon vagyunk, így levesszük a pályázás terhét a válláról. Eladná ipari gépeit? Keressen minket bizalommal, hiszen gépfelvásárlással is foglalkozunk. Várjuk honlapunkon!

Pályázatírás - Germain Gép Kft.
Magyar Pályázatkészítő Iroda (MAPI)
http://www.mapi.hu

Magyar Pályázatkészítő Iroda honlapja.

Magyar Pályázatkészítő Iroda (MAPI)
Mezőgazdasági pályázatok
https://palyazatmenedzser.hu/cimke/mezogazdasagi-palyazatok/

Mezőgazdasági támogatások, agrár pályázatok Magyarország legnagyobb pályázatfigyelő oldalán. A PályázatMenedzser.hu tematikus pályázatfigyelő magánszemélyeknek, vállalkozásoknak, civil szervezeteknek, intézményeknek és önkormányzatoknak.

Mezőgazdasági pályázatok
Hirdetések
Oldal leírása
mezogazdasag.wyw.hu: Mezőgazdaság katalógus. Mezőgazdasági portálok, szervezetek. Agrár fórumok, agrárkamarák, kistermelők, őstermelők, gépek. Állattenyésztés, biotermesztés, növénytermesztés. Raktározás, vetőmag, könyv.
Gyűjteményünkben 617 válogatott mezőgazdaság témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 617 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 68239