Őstermelők, kistermelők > Mezőgazdaság - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Őstermelők, kistermelők > 4 weboldal. Kategória leírása: Mezőgazdaság: Őstermelők - Kistermelők.
Szponzorált linkek
Falusi házi lekvárok
http://www.lekvar.shp.hu

Hagyományos módon,üstben főzött házi lekvárok. Aromát,színezőanyagot,állományjavítót NEM tartalmaz. Több célú felhasználás: reggeli,reklám, iskolai és vállalati büfék részére,bolti értékesítésre. Egész évben folyamatos szállítás,igény szerint a helyszínre visszük személyesen vagy postai úton. Válaszható lekvárfajták:szilva, sárgabarack,eper, meggy, áfonya, csipke, piros és fekete ribizli, erdei vegyes, birs, valamint medvehagyma sós lében / nem lekvár/.

Falusi házi lekvárok
Kistermelői Információs Adatbázis
http://kistermeloinfo.hu/

Oldalunkon kistermelői élelmiszert és kistermelőt tud keresni egyre bővülő adatbázisunkból. Célunk az áruk útjának lerövidítése a kistermelő és a vevők között, közvetlen kapcsolatot biztosítva közöttük az internet eszközével, segítve ezzel a vevőt, hogy megtalálja a kistermelői, valóban hazai termékeket. Ugyanakkor célunk segítséget nyújtani a kistermelőknek, hogy be tudják mutatni magukat és termékeiket az interneten is, illetve szaktanácsadással segítsük őket eligazodni a jogi szabályozás útvesztőjében. Engedélyeztetés, élelmiszerbiztonsági előírások, adózás, nyilvántartások - témakörét érintjük.

Kistermelői Információs Adatbázis
Index - Elfogyhatnak az őstermelők
http://index.hu/gazdasag/magyar/oster5955/

A jelek szerint az állam meglehetősen átgondolatlan politikát folytat az őstermelőkkel szemben.

Index - Elfogyhatnak az őstermelők
Internettudakozó - Őstermelők
http://www.internettudakozo.hu/talalati.html?termek=%F5stermel%E9s

Internettudakozó - Őstermelők.

Internettudakozó - Őstermelők
Hirdetések
Oldal leírása
mezogazdasag.wyw.hu: Mezőgazdaság katalógus. Mezőgazdasági portálok, szervezetek. Agrár fórumok, agrárkamarák, kistermelők, őstermelők, gépek. Állattenyésztés, biotermesztés, növénytermesztés. Raktározás, vetőmag, könyv.
Gyűjteményünkben 617 válogatott mezőgazdaság témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 617 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 68239