Öntözéstechnika > 2. oldal > Mezőgazdaság - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Öntözéstechnika > 2. oldal > 34 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Gartnerkert csepegtető öntözés
http://gartnerkert.hu

Mezőgazdasági csepegtető, öntözőrendszerek tervezése, telepítése, javítása. Hunter, Rain-Bird

Gartnerkert csepegtető öntözés
Professzionális öntözés
http://www.metra.hu/

www.metra.hu - A Metra öntözéstechnikai nagykereskedés kiskereskedelmi értékesítéssel, kivitelezéssel és karbantartással, valamint szaktanácsadással foglalkozik, a professzionális öntözésre fókuszálva. Bízza az öntözés feladatát a Metra automata öntözőrendszerekre!A Metra öntöző automaták nemcsak rendszeresen gondoskodnak a locsolásról, hanem mindig a megfelelő mennyiségű vizet adagolják.

Professzionális öntözés
K-Rain és Orbit öntözőrendszerek
http://www.mineralholding.hu/szorofejek/

A Mineralholding Kft. 1994 óta foglalkozik öntözőrendszerek importjával, forgalmazásával, tervezésével. 1998-tól két kiváló és nagy múltú amerikai márka, a K-Rain és Orbit gyárak termékeinek hivatalos magyarországi forgalmazói lettünk. Cégünk szakkereskedője az egyik legnagyobb kerti tó, tótechnika termékeket gyártó OASE márkának, valamint hivatalos forgalmazói és márkakereskedői vagyunk a ZDS búvárszivattyú gyárnak. Az általunk forgalmazott termékeket könnyedén megvásárolhatja webáruházunkon keresztül.

K-Rain és Orbit öntözőrendszerek
Promanure Farmtechnika
http://www.promanure.hu/

Cégünk öntözéstechnikai berendezések, szivattyúk, trágya és istállótechnikai eszközök kereskedelmével foglalkozik. Látogasson el oldalunkra, tekintse meg kínálatunk!

Promanure Farmtechnika
Agri-mach - Búvárszivattyúk
http://www.agri-mach.hu

Búvárszivattyúk (mélykút szivattyúk, csőkút szivattyúk) szakszerű kiválasztása, méretezése, üzembe helyezése, karbantartása, garanciális és garancián túli javítása. Maximális tanácsadás, hogy jól dönthessen. Az Ön igényeire szabott búvárszivattyút építjük össze.

Agri-mach - Búvárszivattyúk
T-MARKT öntözőrendszer
http://www.ontozorendszer.ws

A világ piacvezető, professzionális öntözőrendszer a T-Markt Szakáruháznál! 1991 óta több mint 50.000 szép kert az öntöző által. A TORO automata öntözőrendszere minden igényt kielégít,nincs többé kiégett, kiszáradt fű,nincs többé esténként hosszas locsolás.kényelmes megoldás és még nyaralása alatt is öntöz.

T-MARKT öntözőrendszer
Kertépítés - kertkozmetika.hu
http://www.kertkozmetika.hu/

Kertépítés, kertfenntartás és kerttervezés szakszerűen, igényesen, az Ön elképzelései szerint! Ha nincs kedve, ideje a kertápolásra, de szép, igényes kertet szeretne, bízza szakemberre a kerttervezési, -építés és fenntartási munkálatokat! Magasan képzett szakembereink kreativitása és szaktudása garantálja, hogy a megépített kert hosszú évekig örömöt hoz és kikapcsolódással szolgál használójának. Teljes körű kertépítést vállalunk garanciával, a kerttervezéstől a kertépítésen át egészen a kertfenntartásig. Hívjon bizalommal a hét minden napján: 30/822-92-14

Kertépítés - kertkozmetika.hu
Profigarden öntözéstechnika
http://profigarden.hu

A Profigarden kertépítő és öntözéstechnikai kft forgalmaz Hunter, Rain-Bird, Toro öntözőrendszereket. Csepegtető és mikroszóró rendszereket telepítünk vezérlő automatikával, időjárás érzékelővel. Magánkertektől fólia sátrakig professzionális öntözőt telepítünk. A megrendelt alkatrészeket a helyszínre szállítjuk.

Profigarden öntözéstechnika
Karpatkert kertépítés
http://www.karpatkert.hu/

Főbb foglalkozási köreinkbe tartozik a gyepszőnyegezés, térburkolás továbbá az öntözőrendszer telepítés. Az évek alatt sok tapasztalatot szerezvén, mára elmondhatjuk, hogy nem ismerünk lehetetlent. Egész Budapesten- és környékén igénybe vehetők szolgáltatásaink, melyről bővebben honlapunkon tájékozódhat.

Karpatkert kertépítés
Automata öntözőrendszer, automata öntözés
http://www.csinaldmagadontozes.hu

Automata öntözőrendszer, automata öntözés, öntözőrendszer, öntözés Automata öntözőrendszer, sajátkezűleg megépítve! Mi az, amit nyújthatunk önnek? * Ingyenes és pontos tervezés * Megalapozott árajánlat készítés * Részletekbe menő szaktanácsadás * Magas szintű telepítési útmutatás * Kidolgozott szerelési ábrák * Részletes bontású telepítési ábrák

Automata öntözőrendszer, automata öntözés
Automata Öntözőrendszer telepítés
http://www.jgarden.hu/hu/ontozorendszerek-4.html

Örülne, ha szabadidejében egy csodás kertben pihenhetne meg? Vállalkozásunk segítszéppé alakítani kertjét, még akkor is, ha nehéznek látja a szituációt. Tapasztalt és szakképzett embereink által garantáltan tökéletes munkát végzünk! Automata öntözőrendszerek segítségével Önnek még csak időt sem kell fordítani arra, hogy kertje szép legyen. Karbantartási szerződés igénylés esetén pedig heti rendszerességgel tartjuk karban kertjét!

Automata Öntözőrendszer telepítés
Karpatkert
http://www.karpatkert.hu/

Kertépítő tevékenységünket 10 éve kezdtük. Főbb foglalkozási köreinkbe tartozik a gyepszőnyegezés, térburkolás továbbá az öntözőrendszer telepítés. Az évek alatt sok tapasztalatot szerezvén, mára elmondhatjuk, hogy nem ismerünk lehetetlent. Egész Budapesten- és környékén igénybe vehetők szolgáltatásaink, melyről bővebben honlapunkon tájékozódhat. Tevékenységek: Kertépítés, öntözőrendszer telepítés, kerttervezés, kertfelmérés, tóépítés, támfalépítés, térburkolás, térkövezés, kerítésépítés, növényültetés, füvesítés, gyepszőnyegezés, kertfenntartás, gyomirtás, tereprendezés, földcsere, terméskőburkolat, kerti világítás, tipegő, kerti utak, sziklakert, kertfenntartás, víztelenítés, öntözés.

Karpatkert
Öntözőrendszer.org
http://www.ontozorendszer.org/

Napjainkban a sikeres növénytermesztés szinte elképzelhetetlen professzionálisan vezérelhető öntözőrendszer nélkül, amely nemcsak rengeteg időt, de jelentős anyagi költségeket is megspórolhat a gazdáknak! Öntözőrendszereink tervezése során, kiemelt szempontként kezeljük a gazdaságos üzemeltethetőséget!

Öntözőrendszer.org
Aquako
https://aquako.hu/

Aquako - Öntözéstechnika, mezőgazdasági öntözéstechnika.

Aquako
Öntözéstechnikai berendezések
http://xn--ntzk-4qacb.hu/

Minőségi, megbízható, automata öntözéstechnikai rendeszerek és berendezések a Web Centrum Kft-től. Kerti gépek, eszközök, szerszámok, esővízhasznosítás, kültéri és egyéb klímaberendezések értékesítése sok év tapasztalattal.

Öntözéstechnikai berendezések
Hirdetések
Oldal leírása
mezogazdasag.wyw.hu: Mezőgazdaság katalógus. Mezőgazdasági portálok, szervezetek. Agrár fórumok, agrárkamarák, kistermelők, őstermelők, gépek. Állattenyésztés, biotermesztés, növénytermesztés. Raktározás, vetőmag, könyv.
Gyűjteményünkben 617 válogatott mezőgazdaság témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 617 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 68286