Növénytermesztés > Szántóföldi növénytermesztés > Mezőgazdaság - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Növénytermesztés > Szántóföldi növénytermesztés > 8 weboldal. Kategória leírása: Szántóföldi növénytermesztés.
Szponzorált linkek
Agro - Cow Kft. - Berettyóújfalu
http://www.agrocow.t-online.hu/

Agro - Cow Mezőgazdasági Termelő Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Növénytermesztés, szarvasmarha tenyésztés.

Agro - Cow Kft. - Berettyóújfalu
Battonyai Dózsa Mezőgazdasági Zrt.
http://www.battonyaidozsart.hu/index.php

Szántóföldi növénytermesztés, mezőgazdasági szolgáltatás, mezőgazdasági termény felvásárlás és értékesítés.

Battonyai Dózsa Mezőgazdasági Zrt.
Agro-Lőrinc Kft. - Szentlőrinc
http://www.agrolorinc.hu/hun.html

Fő tevékenységünk a szántóföldi növénytermesztés és vetőmagtermelés. Jelentős forgalmat bonyolítunk a gabona nagykereskedelemben és az integrációban végzett bérmunka területén is.

Agro-Lőrinc Kft. - Szentlőrinc
Fertilia Kft. egyedi műtrágyák hazai gyártótól
http://www.fertilia.hu

A Fertilia Kft. az egyedi összetételű műtrágyák hazai gyártója. Saját gyártású műtrágyáink: Gramix NPK - összetett szilárd műtrágya család, növényspecifikus összetételei mellett talajvizsgálaton alapuló, egyedi összetételű termékeket is gyárt a cég. UMG MICRO - mikrogranulált starter műtrágya család Fertisol - nitrogén tartalmú folyékony műtrágya Massulfix - magas kén tartalmú szilárd nitrogén műtrágya család A Fertilia Kft. profilja kiterjed a mezőgazdaságban nagy mennyiségben felhasznált hagyományos mono műtrágyák forgalmazására is.

Fertilia Kft. egyedi műtrágyák hazai gyártótól
Primag Webáruház (vetőmag)
http://www.primamag.hu/

Primag - Szemmel tartjuk. Szántóföldi vetőmagokat forgalmazó vállalat, országos lefedetséggel.

Primag Webáruház (vetőmag)
Szentistváni Mg. Zrt. - Növénytermesztés
http://www.szentistvanimgzrt.hu/novenytermesztes.html

A gazdaságunk szántóföldi növénytermesztése három település köré csoportosul. A megművelt területek, jellegében erősen eltérő éghajlati, domborzati és talajviszonyokkal jellemezhető települések, Szentistván, Tard és Cserépváralja határában találhatók. A művelt területek jelentős része, nagyságrendileg 3500 hektár Szentistván nagyközség közigazgatási területén helyezkedik el. Ezen parcellák adottságai viszonylag széles horizonton szóródva, kis túlzással lefedik a Kárpát-medencében alföldi régióiban mezőgazdasági művelés alatt tartott talajféleségek igen színes palettáját. A homoktalajok kivételével minden főbb genetikai talajféleség megtalálható a gazdaság művelése alatt álló földterületek között. A Tard és Cserépváralja határában, alapvetően dombvidéki jellegű 1500 hektár tovább bővíti a gazdálkodási körülmények változatosságát.

Szentistváni Mg. Zrt. - Növénytermesztés
Raiffeisen-Agro Vetőmag, növényvédő szer, műtrágya, gázolaj, termény
http://www.raiffeisen-agro.hu/termeny_uzletag

A Raiffeisen-Agro Magyarország Kft. a magyar mezőgazdaság kis-, közép- és nagy termelőit illetve vállalkozásait szolgálja ki az agráriparhoz kapcsolódó termékekkel.Partnereink a gazdálkodáshoz szükséges valamennyi szolgáltatást megtalálhatják nálunk: input anyag, gázolaj, szaktanácsadás, finanszírozás, tárolás-tároltatás, termény felvásárlás.Partnereink elképzeléseit és az adottságokat figyelembe véve kollégáink segítenek a megfelelő vetőmagot, növényvédő szert, műtrágyát kiválasztani, illetve a termelés gázolaj szükségletére is tudnak ajánlatot adni. A termés betakarítását követően lehetőség van a tartozás kompenzációval történő rendezésére.

Raiffeisen-Agro Vetőmag, növényvédő szer, műtrágya, gázolaj, termény
Gabona nedvességmérő módszerek
http://www.gabona-nedvessegmero.hu/nyitolap.html

Az egészszemes gabona nedvességmérők a fizikailag kötött gabona nedvességet mérik leginkább, a darálós gabona nedvességmérők pedig a roncsolás miatt a teljes-, valódi gabona nedvességtartalmat. A víz fizikai kapcsolódásánál a kötés főként a magok külső részein alakul ki. A fizikailag kötött nedvesség kapcsolódik leggyengébben az anyaghoz, erre van elsődleges hatással a természetes-, vagy mesterséges szárítás. Látogasson el weboldalunkra és tudja meg Ön is milyen tényezők befolyásolhatják a gabonák nedvességtartalmát!

Gabona nedvességmérő módszerek
Hirdetések
Oldal leírása
mezogazdasag.wyw.hu: Mezőgazdaság katalógus. Mezőgazdasági portálok, szervezetek. Agrár fórumok, agrárkamarák, kistermelők, őstermelők, gépek. Állattenyésztés, biotermesztés, növénytermesztés. Raktározás, vetőmag, könyv.
Gyűjteményünkben 617 válogatott mezőgazdaság témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 617 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 68239