Növénytermesztés > Gyümölcstermesztés > Mezőgazdaság - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Növénytermesztés > Gyümölcstermesztés > 7 weboldal. Kategória leírása: Gyümölcstermesztés.

mezogazdasag.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Újfehértói GYKSZ Kht.
Újfehértói GYKSZ Kht.
http://www.ujfehertokutato.hu/7.html

Újfehértói Gyümölcstermesztési Kutató és Szaktanácsadó Kht.

www.ujfehertokutato.hu
Gyümölcstermesztés
Gyümölcstermesztés
http://www.mkk.szie.hu/dep/kerteszet/ta/gyumolcs/index.htm

Morfológia, szaporítás, fajok...

www.mkk.szie.hu
Szedd Magad Akció a Pátkai Gyümölcsös kertben
Szedd Magad Akció a Pátkai Gyümölcsös kertben
http://www.szedd-magad.hu/szedd_magad.html

Újra meghirdeti a Pátkai Gyümölcsös a tavalyi évben nagy sikerrel lezajló akcióját, a Pátkai barackos kertben, ahol több mint 1200 gyümölcsfa csodálatos gyümölcse várja a gyümölcs barátokat. A kert minden fája öntözött, és a fák nevelése környezetkímélő, melyet a zamatos gyümölcsökkel hálálnak meg a fák. A nagyméretű, finom ízű termések alkalmasak befőzésre, frissen fagyasztásra, és lekvárkészítésre. Amennyiben igénylik, farekeszt tudunk biztosítani a látogatók számára. A kényelmes parkoláshoz az autóval érkezők számára, a bejáratnál parkolót alakítottunk ki. Igény szerint a gyümölcsösben a belső közlekedést és szállítást egy kerti traktorral tudjuk segíteni. Kikapcsolódásként is javasoljuk családoknak, hisz együtt tapasztalják meg a gyerekek a szüret örömét, és azt, hogy kedvükre válogathatnak a fákról mosolygó érett gyümölcsök között. Ha a család apraja elfárad a nagy munkában, a számukra kialakított játszótéren kedvükre tölthetik idejüket.

www.szedd-magad.hu
Agrifrucht Kft.
Agrifrucht Kft.
http://www.koroskabel.hu/agrifrucht/

Agrifrucht gyümölcstermesztő és mezőgazdasági-gépiszolgáltató Kft.

www.koroskabel.hu
11 rezisztens gyümölcsfa
11 rezisztens gyümölcsfa
http://www.gyumolcsfa-faiskola.hu/

Szeretnél saját gyümölcsöt enni? A megoldás: gyümölcsfa-oltványok, rezisztens gyümölcsfák: almafa, szilvafa, körtefa, cseresznyefa, meggyfa, diófa, mandulafa, birsalmafa, naspolyafa, sárgabarackfa, őszibarackfa

www.gyumolcsfa-faiskola.hu
Hódmezővásárhely gyümölcsfacsemete
Hódmezővásárhely gyümölcsfacsemete
http://gyumolcsfacsemete.hu

Faiskolánkat 2008-ban indítottuk Európai Uniós mezőgazdasági pályázat megnyerésével. Elsősorban gyümölcsfa csemeték előállításával foglalkozunk a Dél-Alföldön, Csongrád megyében, Hódmezővásárhely határában. Az itteni szélsőséges klímán, a forró nyarakon és kemény teleken edzett facsemetéink kiváló ellenálló képességet szerezve bátran ajánlhatók minden háztáji és kiskertbe, gyümölcsösök telepítésére. Faiskolánk a Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal alapján vírusmentes minősítésű, gyümölcsfáink növényútlevéllel rendelkeznek. Kínálatunk most még a legnépszerűbb, legismertebb, egyben ellenálló fajtákat sorakoztatja fel, de törekszünk ennek fokozatos, évenkénti bővítésére a várható igények alapján. Nagy tételben való előrendelést felveszünk. Várjuk lerakatok, faiskolák megrendeléseit viszonteladásra, illetve gyümölcsöst telepítők érdeklődését! Kis tételben is kiszolgáljuk vevőinket hamarosan megnyíló lerakatunkban.

gyumolcsfacsemete.hu
OndeRa Gazdaság
OndeRa Gazdaság
http://www.ondera.hu

Almatermesztéssel foglalkozó gazdaságunk bemutatása sok-sok hasznos infóval megspékelve.

www.ondera.hu
Oldal leírása
mezogazdasag.wyw.hu: Mezőgazdaság katalógus. Mezőgazdasági portálok, szervezetek. Agrár fórumok, agrárkamarák, kistermelők, őstermelők, gépek. Állattenyésztés, biotermesztés, növénytermesztés. Raktározás, vetőmag, könyv.
Gyűjteményünkben 638 válogatott mezőgazdaság témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 638 | Várakozó linkek: 7 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 68678