Növénytermesztés > Gyümölcstermesztés > Mezőgazdaság - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Növénytermesztés > Gyümölcstermesztés > 7 weboldal. Kategória leírása: Gyümölcstermesztés.
Szponzorált linkek
Újfehértói GYKSZ Kht.
http://www.ujfehertokutato.hu/7.html

Újfehértói Gyümölcstermesztési Kutató és Szaktanácsadó Kht.

Újfehértói GYKSZ Kht.
Gyümölcstermesztés
http://www.mkk.szie.hu/dep/kerteszet/ta/gyumolcs/index.htm

Morfológia, szaporítás, fajok...

Gyümölcstermesztés
Szedd Magad Akció a Pátkai Gyümölcsös kertben
http://www.szedd-magad.hu/szedd_magad.html

Újra meghirdeti a Pátkai Gyümölcsös a tavalyi évben nagy sikerrel lezajló akcióját, a Pátkai barackos kertben, ahol több mint 1200 gyümölcsfa csodálatos gyümölcse várja a gyümölcs barátokat. A kert minden fája öntözött, és a fák nevelése környezetkímélő, melyet a zamatos gyümölcsökkel hálálnak meg a fák. A nagyméretű, finom ízű termések alkalmasak befőzésre, frissen fagyasztásra, és lekvárkészítésre. Amennyiben igénylik, farekeszt tudunk biztosítani a látogatók számára. A kényelmes parkoláshoz az autóval érkezők számára, a bejáratnál parkolót alakítottunk ki. Igény szerint a gyümölcsösben a belső közlekedést és szállítást egy kerti traktorral tudjuk segíteni. Kikapcsolódásként is javasoljuk családoknak, hisz együtt tapasztalják meg a gyerekek a szüret örömét, és azt, hogy kedvükre válogathatnak a fákról mosolygó érett gyümölcsök között. Ha a család apraja elfárad a nagy munkában, a számukra kialakított játszótéren kedvükre tölthetik idejüket.

Szedd Magad Akció a Pátkai Gyümölcsös kertben
Agrifrucht Kft.
http://www.koroskabel.hu/agrifrucht/

Agrifrucht gyümölcstermesztő és mezőgazdasági-gépiszolgáltató Kft.

Agrifrucht Kft.
11 rezisztens gyümölcsfa
http://www.gyumolcsfa-faiskola.hu/

Szeretnél saját gyümölcsöt enni? A megoldás: gyümölcsfa-oltványok, rezisztens gyümölcsfák: almafa, szilvafa, körtefa, cseresznyefa, meggyfa, diófa, mandulafa, birsalmafa, naspolyafa, sárgabarackfa, őszibarackfa

11 rezisztens gyümölcsfa
Hódmezővásárhely gyümölcsfacsemete
http://gyumolcsfacsemete.hu

Faiskolánkat 2008-ban indítottuk Európai Uniós mezőgazdasági pályázat megnyerésével. Elsősorban gyümölcsfa csemeték előállításával foglalkozunk a Dél-Alföldön, Csongrád megyében, Hódmezővásárhely határában. Az itteni szélsőséges klímán, a forró nyarakon és kemény teleken edzett facsemetéink kiváló ellenálló képességet szerezve bátran ajánlhatók minden háztáji és kiskertbe, gyümölcsösök telepítésére. Faiskolánk a Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal alapján vírusmentes minősítésű, gyümölcsfáink növényútlevéllel rendelkeznek. Kínálatunk most még a legnépszerűbb, legismertebb, egyben ellenálló fajtákat sorakoztatja fel, de törekszünk ennek fokozatos, évenkénti bővítésére a várható igények alapján. Nagy tételben való előrendelést felveszünk. Várjuk lerakatok, faiskolák megrendeléseit viszonteladásra, illetve gyümölcsöst telepítők érdeklődését! Kis tételben is kiszolgáljuk vevőinket hamarosan megnyíló lerakatunkban.

Hódmezővásárhely gyümölcsfacsemete
OndeRa Gazdaság
http://www.ondera.hu

Almatermesztéssel foglalkozó gazdaságunk bemutatása sok-sok hasznos infóval megspékelve.

OndeRa Gazdaság
Hirdetések
Oldal leírása
mezogazdasag.wyw.hu: Mezőgazdaság katalógus. Mezőgazdasági portálok, szervezetek. Agrár fórumok, agrárkamarák, kistermelők, őstermelők, gépek. Állattenyésztés, biotermesztés, növénytermesztés. Raktározás, vetőmag, könyv.
Gyűjteményünkben 617 válogatott mezőgazdaság témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 617 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 68239