Növénytermesztés > Mezőgazdaság - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Növénytermesztés > 9 weboldal. Kategória leírása: Növénytermesztés.
Szponzorált linkek
Agrároldal.hu - Online tanácsadás
http://www.agraroldal.hu/novenytermesztes.php

Növénytermesztéssel kapcsolatos kérdése van? Tegye fel Növénytermesztési tanácsadásunkban! Magyarország legnevesebb növénytermesztő szakemberei válaszolnak!

Agrároldal.hu - Online tanácsadás
Agrároldal - Növényfajták
http://www.agraroldal.hu/novenyfajtak.php

Agrároldal - Növényfajták - Szántóföldi növények , gyomnövények...

Agrároldal - Növényfajták
Phylazonit bio-baktériumtrágya
http://www.phylazonit.hu

Aktív talajélet, erősebb gyökérzet, kevésbé szennyezett vizek, kisebb nehézfémfelvétel a Phylazonit biotrágyával. A Phylazonit több célú készítmény. A termésnövelő, a mineralizációt fokozó, és a nehézfémek felvételét gátló hatásán túlmenően kitűnő talajkondicionáló szer is. Használata jól illeszthető az intenzív mezőgazdasági gyakorlatba éppen úgy, mint az ugaroltatásos gazdálkodásba. A Phylazonit Bio-baktériumtrágya egy olyan baktériumtenyészet, amit a földbe juttatva értékes tápanyagokkal látja el a növényeket, méghozzá oly módon, hogy ezzel nem szennyezi a talajt.

Phylazonit bio-baktériumtrágya
Ezüstfenyő lucfenyő a termelőtől
http://lucfenyo-ezustfenyo.hupont.hu

Ezüstfenyő 3000 db eladó egyben vagy kisebb tételenként minden méretben. Lucfenyő 20000 db eladó egyben vagy kisebb tételenként minden méretben. Leszállítva akár külföldre is. Földlabdásan is. Ugyanitt lucfenyőcsemete eladó! 06 70 312 6548 e-mail cím: imviro@freemail.hu skype: imviro

Ezüstfenyő lucfenyő a termelőtől
Államilag támogatott mezőgazdasági szaktanácsadás
http://farminfo.shp.hu/hpc/web.php?a=farminfo

Tevékenységi kör: Mezőgazdasági igazságügyi szakértés állattenyésztés, mezőgazdasági és élelmiszeripari gazdálkodás, mezőgazdasági kár és kárbecslés szakterületen. Államilag támogatott mezőgazdasági szaktanácsadás növénytermesztés, környezetgazdálkodás, továbbá ökonómia és gazdálkodási kérdésekben. Pályázat és üzleti terv készítése. Állatállomány, anyag ár- és értékbecslés. Ingatlan (épület, ültetvény, föld) értékbecslés. Kárszakértés, vadkárbecslés. Alap- és középfokú felnőttoktatás. Árverések, pályáztatások szervezése, lebonyolítása. Marketing tevékenység, szakmai képviselet ellátása.

Államilag támogatott mezőgazdasági szaktanácsadás
Abies fenyő- karácsonyfa nagykereskedés
http://www.fenyo-karacsonyfa.hu/

Lucfenyő, ezüstfenyő, normandfenyő termesztés és értékesítés karácsonyfának. Lucfenyő csemete, ezüstfenyő csemete, normandfenyő csemete termesztése és értékesítése.

Abies fenyő- karácsonyfa nagykereskedés
Vadkárelhárítás
http://vaddisznohajtas.hu/vadkarelharitas/

Ha az Ön földjein is komoly problémát jelentenek a vadak, keressen fel telefonon! A vadkárelhárítással rengeteg idegeskedéstől és sok fölösleges munkaórától szabadul meg, ráadásul több pénz marad a zsebében. Módszerünk vadállomány- és erdőbarát, mely nem zavarja a környékbeli erdőség vadállományának nyugalmát, sem a vadásztársaságok tevékenységét. Kutyáinkat ugyanis GPS nyomkövetővel látjuk el, így még azelőtt megtaláljuk és visszahozzuk őket, mielőtt a kukoricásból a szomszédos erdőbe menekülő vadat üldözve megzavarnák az erdő élővilágának nyugalmát.

Vadkárelhárítás
Notabenekönyv Webáruház - Növénytermesztés
http://www.notabenekonyv.hu/productlist/cpath/53_58_31971

A Notabenekönyv Webáruházban kiemelten fontos szerepet tulajdonít a mezőgazdasági szakkönyveknek a gazdákhoz való eljuttatásában. A Magyarországon kapható valamennyi állattenyésztéssel, növénytermesztéssel, szőlészettel, borászattal, halászattal, vadászattal, erdészettel. erdőgazdasággal, élelmiszer előállítással és feldolgozással foglalkozó kiadványt beszerzünk. Várjuk a gazdák, a profi- és hobbikertészek megrendeléseit.

Notabenekönyv Webáruház - Növénytermesztés
ISI Hungary Kft. Akkreditált, minősített laboratórium.
http://www.isihungarykft.hu

Az ISI Hungary Kft. mint hazai és nemzetközi minőségellenőrző Kft., a mezőgazdasági termények piacán, a termelők és megrendelők érdekében kedvező árakkal, gyors laboratóriumi eredmény kiadással és pontos munka végzéssel áll rendelkezésükre. Várjuk a gazdák, felvásárlók és az exportőrök megrendeléseit.

ISI Hungary Kft. Akkreditált, minősített laboratórium.
Hirdetések
Oldal leírása
mezogazdasag.wyw.hu: Mezőgazdaság katalógus. Mezőgazdasági portálok, szervezetek. Agrár fórumok, agrárkamarák, kistermelők, őstermelők, gépek. Állattenyésztés, biotermesztés, növénytermesztés. Raktározás, vetőmag, könyv.
Gyűjteményünkben 617 válogatott mezőgazdaság témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 617 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 68239