Biotermesztés, biogazdálkodás > Biotermelők > Mezőgazdaság - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Biotermesztés, biogazdálkodás > Biotermelők > 5 weboldal. Kategória leírása: Biotermelők, biogazdaságok.
Szponzorált linkek
Diós Tanya Mintaüzem
http://diostanya.csabanet.hu/

A Dióstanya Békés külterületén található. Ökoturizmus, kecskesajt üzem, bemutatók, kirándulási lehetőségek, szálláshely.

Diós Tanya Mintaüzem
Biofaktura Kft.
http://biofaktura.hu/

Bio- almalé, biogyümölcs. Almalevünk tartalmazza az egészséges alma összes jótékony összetevőjét.

Biofaktura Kft.
Biohalak.hu
http://www.biohalak.hu

Európában egyre inkább a biotermékek előállítása kerül előtérbe, így Magyarországon az elsők között kezdtük el 2000-ben a biohal előállítását. Gálosi Bárka Kft és Aranyponty Halászati Rt.

Biohalak.hu
Ökorex - Biogazdaság
http://www.okorex.hu/index.php

Az Ökorex-bio Kft. 1999-ben alakult, azóta folyamatosan növekvő területen - amely jelenleg 150 hektár - folytat minősített biotermelést. Gabonatermesztés, gyümölcsös, zöldség.

Ökorex - Biogazdaság
Aurum Esca Gyógygombák
http://www.aurumesca.hu/gyogygombak/b-shii-take-b-br-lentinula-edodes

Az egészség megőrzésében és a különböző betegségekből történő gyógyulásban óriási segítséget biztosít a gyógygomba. A fejlett orvostudomány készségesen használja a több ezer éves népi gyógymódot. A gyógyító gombák hatóanyagairól ezernyi kutatás nyilatkozik megtisztelően. Az új bizonyítékok miatt egyre népszerűbb a gyógygomba fogyasztása. Az Aurum Esca a gyógy gombák fogyasztásának népszerűsítésére jött létre. Néhány ismeretterjesztő cikk, orvosi interjú és vásárló ajánlása mellett a webáruházban gyógyító gomba is kapható.

Aurum Esca Gyógygombák
Hirdetések
Oldal leírása
mezogazdasag.wyw.hu: Mezőgazdaság katalógus. Mezőgazdasági portálok, szervezetek. Agrár fórumok, agrárkamarák, kistermelők, őstermelők, gépek. Állattenyésztés, biotermesztés, növénytermesztés. Raktározás, vetőmag, könyv.
Gyűjteményünkben 617 válogatott mezőgazdaság témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 617 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 68239