Agrárinformatika > Mezőgazdaság - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Agrárinformatika > 7 weboldal. Kategória leírása: Agrárinformatika.
Szponzorált linkek
Agroorganizáció Kft.
http://www.agroorg.hu/

Agroorganizáció Kft. Agrárinformatikai cég. Programjaink kizárólag saját fejlesztésűek, a hazai mezőgazdasági gyakorlatra épülnek. Gazdálkodási napló, táblatörzskönyv, ügyvitel, szoftver...

Agroorganizáció Kft.
Agrárin Kft.
http://www.agrarin.hu/

Agrár Informatikai Rendszerház Kft. Speciálisan a magyar agrárpiacra fejlesztett, illesztett szoftverekkel tudjuk ellátni, segíteni a gazdálkodókat, szervezeteket.

Agrárin Kft.
GPSprofi
http://www.gpsprofi.hu/

A professzionális GPS alkalmazások honlapja.

GPSprofi
Bogarasi Kft.
http://www.bogarasikft.hu/

Mezőgazdasági szoftverek, fejlesztés, szaktanácsadás.

Bogarasi Kft.
Agrosense agrárinformatika
http://www.agrosense.hu/

Az Agrosense a precíziós mezőgazdaság szakértőjeként az integrált növényvédelem jegyében kínálja termékeit, melyek között többféle mezőgazdasági mérőeszköz is megtalálható. A szenzorok többféle feladatot ellátnak: környezeti monitoring, növényvédelmi előrejelzés, talajnedvesség mérés, páratartalom mérés, levélnedvesség mérés, hőmérséklet mérés.

Agrosense agrárinformatika
agrogazda.hu
http://www.agrogazda.hu/

Az Agrogazda.hu mérőműszerek Kft. agrárelektronikai mérőműszerek értékesítésével foglalkozik. Termékpalettánkat úgy igyekeztünk kialakítani, hogy a néhány száz hektáros vállalkozástól a több ezer hektáros gazdaságok számára egyaránt használható, modern, a termelés színvonalát és gazdaságosságot egyformán javító eszközökkel álljunk rendelkezésre.

agrogazda.hu
LD-agro - GPS területmérők
http://hu.ldagro.com/termekkatalogus/gps-es-teruletmerok/

Minden gazdaságnak hasznára válik, ha GPS területmérő készüléket használ, hiszen a területek határának ismerete rendkívül lényeges tényező a mezőgazdaságban. Gondot okozhat például: a földalapú támogatáshoz a területnagyság pontos meghatározása, vagy ha a traktoros ismeretlen területen dolgozik, végez bérmunkát ás véletlenül beleszánt a mellettük helyezkedő gazda területébe. A területek és részterületek pontos felmérését a szabálytalan alakú táblák meghatározását az LD-Agro területmérő GPS készülék precízen elvégzi és az ebből készült adatokat el lehet raktározni, vagy kinyomtatni és dokumentálni. Így a gazdáknak bizonyíték lesz a kezükben területeik pontos határairól és ezzel megszüntethetők lesznek az ebből adódó konfliktusok.

LD-agro - GPS területmérők
Hirdetések
Oldal leírása
mezogazdasag.wyw.hu: Mezőgazdaság katalógus. Mezőgazdasági portálok, szervezetek. Agrár fórumok, agrárkamarák, kistermelők, őstermelők, gépek. Állattenyésztés, biotermesztés, növénytermesztés. Raktározás, vetőmag, könyv.
Gyűjteményünkben 617 válogatott mezőgazdaság témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 617 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 68239